27993935 Sebastian.krarup.ladefoged@sats.com Mandag - Søndag 08:00 - 22:00

Træning i SATS Frisko

Personlig træning Sebastian Krarup

Personlig træner århus

Personlig træning Århus

Mit navn er Sebastian Krarup jeg er 22 år gammel, jeg er træner i SATS Frisko-huset som har adresse på Daugbjergvej 26 i Århus C. Jeg er uddannet personlig træner og har over 1000+ timer på gulvet med klienter, som alle sammen er kommet i mål med deres målsætning. Jeg har haft casens indenfor vægttab, muskelopbygning og vaneændringer. Jeg ønsker at hjælpe dig i mål med dine målsætninger, om det er at tabe de magiske 5 kilo, komme i bedre form, muskelopbygge eller noget helt andet. Jeg er her for at hjælpe dig. Alle starter et sted, og jeg er der fra starten af til at hjælpe dig i gang med din træning, så du når dine mål hurtigere. Jeg er utrolig passioneret omkring træning og kost, når det både kommer til min egen træning og mine kunders. Læs mere om mig på SATS Frisko

Mine specialer er indenfor: 

 • Muskelvækst

  Jeg kan hjælpe dig i mål med dine drømme om, at opnå en større mængde muskelmasse.

 • Vægttab

  Jeg kan sikre dig et effektivt og holdbart vægttab. Hvor vi definere hvad der er holdbart netop for dig.

 • Styrke

  Jeg kan hjælpe dig mod at øge din styrke. Om det er i dagligdagen hvor du mangler styrke eller dit arbejde, skal til en optagelseprøve, hvor det kræver styrke eksempelvis polities optagelseprøve. Det kan også være du er interesseret i at blive stærkere i Squat, bænkpres og dødløft.

 • Kostvejledning

  Hvad end målet er vægttab eller du skal øge vægten. Står jeg klar til at hjælpe dig hen i mod dit mål.

Træning i SATS Frisko

Ved at træne i SATS Frisko træner du i et kommercielt center med den bedste stemning i Århus. De bedste medarbejder, samt de bedste medlemmer. Derudover er der store bade faciliteter med en dejlig Sauna i både herre og dame omklædningsrummende. Udstyret i SATS Frisko består af en maskinpark fra mærket Gym80 som er ganske fornuftigt udstyr. Derudover er der håndvægte optil 46 kilo og Eleiko stænger, skiver og racks. SATS Frisko er et perfekt center at træne, det er stort og rummeligt center med udstyr i højeste kvalitet og plads til alle.

Book en uforpligtende samtale

Luk menu